topbar

Træningstid

Onsdag kl. 16.30 til 17.30
i Hal 1 (Glostrup Stadion)

Stadionvej 80, 2600 Glostrup


Kontaktpersoner

Tina Larsen - Træner
Telefon: 2856 5010
Email: [email protected]

Oliver Marinussen - Træner
Telefon: 2877 2231
Email: [email protected]

IF32 GHI Greenies

D. 9.1.2019 gik startskuddet til at få håndbold for børn med udviklingshandicap i gang. Efter mange måneders planlægning og venten på at få haltid, er det lykkedes. Holdet er blevet døbt GHI Greenies.
Håndbold for udviklingshæmmede er målrettet 6 - 16 årige børn og er udsprunget fra successen Lykkeliga, som er et nationalt fællesskab for børn med udviklingshandicap, og deres familier. Vi samarbejder tæt med stifteren Rikke Nielsen.
Vi er glade for at kunne starte holdet i Glostrup og vi vil også dække alle omkringliggende kommuner.
Muligheden for at gå til håndbold, med de barrierer der findes hos disse børn og unge, danner ramme om en helt ny måde at skabe netværk og relationer, både på og udenfor banen.


GHI Greenies

Profiler

Træner Tina

Jeg er en glad sommerpige fra 1970, med 2 voksne børn, der i 1989 begyndte min karriere indenfor det kommunale og blev uddannet socialrådgiver. Jeg har i hele mit arbejdsliv arbejdet indenfor Lov om Social Service, Børn og Unge. De sidste 2 år har jeg ikke siddet med myndigheden og arbejder nu på et opholds -og behandlingshjem. Jeg har de sidste 11 år været ungdomstræner for målgruppen U10, U12 og U14. 3 år af disse år var på eliteniveau. For snart 4 år siden var jeg iværksætteren på at etablere seniorhåndbold for både kvinder og mænd, som rummer helt nybegyndere og gamle spillere der har haft en længere pause.